Hogyan vásároljak?

Az oldal használatáról:

Webáruházunkban három fő kategóriából válogathat. Ezek: könyvek, képregények és videók. Összes megvásárolható termékünket a Bolt menüpontra kattintva találja meg.

Ha csak a könyvek, képregények, illetve videók közül válogatna, kattintson a Kategóriák nevű navigációs menü megfelelő menüpontjára.

Műfajok szerint is kiválaszthatja az Önt érdeklő termékeket. Ezt a Műfajok nevű navigációs menü menüpontjaival teheti meg.

Ha valamelyik termékünkről többet szeretne megtudni, kattintson a bejegyzés címére. A teljes bejegyzésben tartalmi leírást, megtekinthető részletet, valamint egyéb információkat, képeket találhat az adott kiadványunkról.

A vásárlásról:

Webáruházunk kínálatából mindenki regisztráció nélkül vásárolhat.

Ha úgy döntött, hogy megvásárolja valamelyik termékünket, először el kell döntenie, hogy melyik formátum az Önnek, illetve eszközének legmegfelelőbb. (Az egyes fájlformátumokról és a megnyitásához ajánlott eszközökről, applikációkról, programokról lejjebb olvashat!) Miután ezt eldöntötte, kattintson a Vásárlás gomb valamelyikére.

A böngészőjében ekkor egy új lapon meg fog nyílni a Payhip (Sell digital products, sell downloads – Payhip) nevű weboldal adott termékhez tartozó lapja. Ott található webshopunkban (E-könyv Kuckó – Payhip) összes megvásárolható kiadványunkat megtalálja! A Payhip nyelve angol!

A Payhip a közkedvelt és biztonságos PayPal (Send Money, Pay Online or Set Up a Merchant Account – PayPal) rendszerét használja a náluk tárolt termékek értékesítésének lebonyolításához, ebből adódóan Önnek semmi másra nem lesz szüksége a vásárláshoz, mindössze egy érvényes PayPal felhasználói fiókra. A vásárlást a PayPal fiókján keresztül bonyolíthatja le, emiatt nem kell attól tartania, hogy bizalmas adatai (pl. bankkártyaszám) illetéktelen kezekbe kerülnek!

A vásárlás menete:

A Payhip kiválasztott termékhez tartozó lapján kattintson a zöld Buy Now feliratú gombra (vagy az Add to Cart-ra, több termék egyidejű vásárlása esetén). Ezután töltse ki a mezőket a PayPal fiókjához megadott adatoknak megfelelően (név, lakcím), majd kattintson a Continue to PayPal feliratú gombra. Kérjük, minden esetben ügyeljen arra, hogy fájlmérete alapján a kiválasztott termék letöltését lehetővé tegye internetkapcsolata, illetve eszközének belső tárhelye!

A PayPal-ra érve válassza ki az Önnek tetsző fizetési módot a már megszokott módon, majd miután kifizette, azonnal letöltheti a terméket a Payhip-ről. Ezzel egy időben kapni fog egy e-mailt a PayPal fiókjához tartozó címre, ami tartalmazza a letöltő linket és az E-könyv Kuckó e-mail címét. A megvásárolt termék letöltésével legfeljebb háromszor próbálkozhat! Miután letöltötte a megvásárolt terméket, nyissa meg eszközén. Amennyiben bármi problémája támadna a letöltött fájlok megnyitása során, kérjük forduljon hozzánk e-mailben! Amennyiben még a vásárlás során merülnének fel problémák, azt a Payhip felé jelezze, ilyen esetben az ő szabályaik lépnek érvénybe!

MINDEN TERMÉKÜNK FELTÜNTETETT VÉTELÁRA MÁR TARTALMAZZA A 27%-OS ÁFA-T!

Az oldalon megvásárolható termékekről:

Az EKK Webáruházban három fő termékcsoport közül válogathat. Többségében elektronikus könyvek, elektronikus képregények és videók képezik kínálatunkat. Azok a termékeink, amelyek egyik kategóriába sem sorolhatók, a Kategóriák nevű navigációs menü Egyéb menüpontjára kattintva választhatók ki.

Az elektronikus könyvek három formátumban vásárolhatók meg. EPUB, MOBI és PDF formátumot választhat. Mindhárom formátum ugyanazt tartalmazza minden termékünk esetében. Az ePUB és a MOBI fájlokat elsősorban e-könyv olvasókhoz ajánljuk, de kényelmesen megtekinthetők tableteken, illetve okostelefonokon is. Ajánlott applikáció Android rendszerre: Moon+ Reader (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flyersoft.moonreader). A PDF fájlokat azok nagyobb fájlmérete miatt csak asztali gépekre, laptopokra válassza. Megtekintésükhöz ajánlott program: Foxit Reader (https://www.foxitsoftware.com/pdf-reader/).

Az elektronikus képregények két formátumban vásárolhatók meg. CBR és PDF formátumot választhat. Mindkét formátum ugyanazt tartalmazza minden termékünk esetében. A CBR fájlokat legkönnyebben tableteken illetve okostelefonokon tekintheti meg, de asztali gépeken, laptopokon is kényelmesen megtekinthetők. Ajánlott applikáció Android rendszerre: Challenger Comics Viewer (https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kill.geek.bdviewer). Ajánlott program asztali gépekre, laptopokra: CDisplay Ex (http://www.cdisplayex.com/). A PDF fájlokat azok nagyobb fájlmérete miatt csak asztali gépekre, laptopokra válassza. Megtekintésükhöz ajánlott program: Foxit Reader (https://www.foxitsoftware.com/pdf-reader/).

A videók MKV formátumban vásárolhatók meg. Megtekintésük szinte minden eszközön lehetséges, az okostévéktől az okostelefonokig. Asztali gépeken, laptopokon a megtekintésükhöz ajánlott program: VLC media player (http://www.videolan.org/vlc/).

HA KÉRDÉSE VAN BÁRMELYIK TERMÉKÜNKKEL VAGY A VÁSÁRLÁSSAL KAPCSOLATBAN, KÉRJÜK HASZNÁLJA A KEZDŐOLDALON TALÁLHATÓ MEZŐKET!


E-KÖNYV KUCKÓ

  • Könyvek, képregények, videók
  • Folyamatosan bővülő kínálat
  • Megvásárolható és ingyenes kiadványok
Keresse fel honlapunkat!

www.ekonyvkucko.magix.net


E-könyv Kuckó naptárak

  • Egyedi tervezés
  • Prémium minőség
  • Házilag is kinyomtatható
  • Álló és fekvő tájolású falinaptárak
  • 2 ajándék poszternaptár
Válogasson naptáraink közül!

www.ekonyvkucko.magix.net/calendars/page_1