Termékeinkről

Könyveink

Könyveink vagy saját regények, novellák vagy a szerzői jog lejárta után szabadon hozzáférhető művek általunk készített kiadásai. Az ilyen szövegek forrása legtöbbször a Magyar Elektronikus Könyvtár (MEK (Magyar Elektronikus Könyvtár)).

A mi kiadványainkban ezek művek máshol nem megtalálható, általunk készített borítóval, elektronikus könyveknek megfelelően formázott szöveggel, három formátumban kerülnek kiadásra.

Képregényeink

Képregényeink vagy saját képregények vagy a kiadójuk megszűnése, illetve más okok miatt az úgynevezett Public Domain (https://creativecommons.org/licenses/publicdomain/) kategóriába került, korábban külföldön megjelent képregények. Az ilyen képregények forrása legtöbbször a Comic Book Plus (Comic Book Plus – Free And Legal Public Domain Books).

A mi kiadványainkban ezek a képregények máshol nem megtalálható, digitálisan felújított változatban, általunk készített fordításban kerülnek kiadásra, tartalmukban általában több különálló képregényből összeválogatva.

Videóink

Videóink vagy saját filmek, rövidfilmek vagy a szerzői jogukban nem megfelelően történt levédés, illetve nem meghosszabbított védelem miatt az úgynevezett Public Domain (https://creativecommons.org/licenses/publicdomain/) kategóriába került, külföldön készült alkotások. Az ilyen videók forrása legtöbbször az Internet Archive (Internet Archive: Digital Library of Free Books, Movies, Music & Wayback Machine).

A mi kiadványainkban ezek a filmek máshol nem megtalálható, általunk átalakított vagy kibővített formában, általunk írt magyar szöveggel kerülnek kiadásra.


92 ingyen letölthető könyv honlapunkon!

http://www.ekonyvkucko.magix.net/free/books/page_1/